Titel van de pagina

foto's

Wij zoeken een nieuwe voorzitter en nieuwe bestuursleden

Ons bestuur zoekt uitbreiding. Onze voorzitter heeft aangegeven dat zij haar taak wil beëindigen binnen een niet al te lange termijn, dus wij zoeken een nieuwe voorzitter voor onze afdeling. Heeft u kennis van facebook en twitter of lijkt het u leuk om dingen te organiseren of wilt u gewoon helpen bij activiteiten van diverse aard, wordt dan bestuurslid. Op dit moment bestaat het bestuur uit 7 vrouwen. Heeft u interesse, laat het weten via het secretariaat.

Tijd voor een andere voorzitter

Beste Groei en Bloei leden,
Dit is mijn laatste voorwoord voor het jaarprogramma van onze afdeling. Ik ben in maart 2016 acht jaar voorzitter – twee termijnen - en het is tijd voor een opvolger. Als je te lang blijft zitten, dan roest je vast. Een nieuw iemand kijkt fris tegen de vereniging aan en komt met nieuwe ideeën of heeft een ander netwerk waaruit geput kan worden. Dat maakt het interessant voor jullie om lid van Groei en Bloei te blijven.

Ik ben nog lang niet uitgekeken op de vereniging en ik zal mij zeker blijven inzetten voor evenementen en lezingen, maar niet meer als voorzitter. Het was leuk om voor jullie evenementen te organiseren en om met elkaar een mooi programma te maken. Er is een heel capabel en enthousiast bestuur waarmee het heel prettig samenwerken is. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij samen met een nieuwe voorzitter onze afdeling verder kunnen laten bloeien.

In dit jubileumjaar gaan we met elkaar weer mooie excursies en workshops doen. Met veel enthousiasme werk ik daaraan mee. Ik hoop dat jullie het ook dit jaar weer een mooi programma vinden. En ik hoop natuurlijk dat een van jullie enthousiast is om het stokje van het voorzitterschap van mij over te nemen. Ik zie er naar uit om jullie bij dit mooie programma weer te ontmoeten. (Ria Hoogervorst)

meer

Deze maand in Groei & Bloei

14
Nov
over bomen en parkieten
08
Nov
Bladgoud…