Najaarsruilbeurs

Zaterdag 5 oktober, 13.00-15.00 uur
Speelboerderij Het Buitenbeest, Vorweg 93, 2715NG Zoetermeer

Onze jaarlijkse najaarsruilbeurs wordt opnieuw gehouden bij Speelboerderij Het Buitenbeest.. Heesters en pollen van uw planten die te groot zijn geworden kunt u inbrengen. Zet ze a.u.b. wel in een pot met de naam als u deze weet, onze plantenkennis is niet oneindig. Ook kunt u zelf opgekweekte zaaiplantjes meenemen om te ruilen. Ook als u niets heeft om te ruilen dan kunt u als lid planten gratis meenemen, niet leden betalen een kleine bijdrage per plant.

Bloem en Doen. Wintermand maken. (BDVL)

02-11-2019, 10.00-12.00 uur
Vlijtig Liesje, Bloemendaalseweg 10, 2741 LE Waddinxveen

Kosten niet leden: € 32.50
Kosten leden: € 27.50

Dit keer maken we bij tuinderij Vlijtig Liesje een mand  met winterharde planten voor buiten op tafel in de tuin waar we de hele winter plezier van kunnen hebben. Er is een ruime keuze aan planten waarmee de mand gevuld kan worden. Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen.