Diversen

De afdeling Zoetermeer heeft twee actieve tuinclubs. De activiteiten van de tuinclubs zijn gericht op het bezoeken van elkaars tuinen, het uitwisselen van kennis over planten, tuinieren en vooral het met elkaar genieten van al het moois dat de tuin te bieden heeft. Daarnaast is het de bedoeling om het gehele jaar door activiteiten te organiseren, zoals het bezoeken van tuinen en kwekerijen etc. Het is niet het doel om gezamenlijk in elkaars tuinen te werken!

Om lid te worden zijn een uitgebreide plantenkennis en een grote tuin beslist niet nodig; wel is het belangrijk dat u interesse en plezier hebt in tuinieren.

Tuinclubleden betalen een contributie van resp. € 12,00 (Juffers in 't Groen) of € 12,50 (Flower Power) per jaar.

Voorwaarde is wel dat u lid bent van Groei & Bloei, afdeling Zoetermeer.

Voor inlichtingen over de tuinclubs kunt u contact opnemen met de contactpersonen van de Juffers in 't Groen en Flower Power. Deze kunt u vinden onder de links bij de respectievelijke tuinclubs.

AFDELING ZOETERMEER

Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….
Mijn nieuwe uitdaging