bekijk online

Groei & Bloei, afdeling Zoetermeer 1970-2020

Dit jaar, op 28 april 2020 om precies te zijn, bestaat de afdeling 50 jaar. Een feestje waard. Daarom ontvangen al de leden van de afdeling Zoetermeer deze week een kadootje in de brievenbus. We hebben gezocht naar iets wat we allemaal kunnen gebruiken, met en zonder tuin. We hopen dat iedereen er blij mee is.

Bloeiwijzer voorjaar 2020

De Bloeiwijzer voorjaar 2020 is verschenen en is hier door te bladeren.

Voorjaarsprogramma 2020

Het voorjaarsprogramma voor 2020 is bekend en is hier te vinden. Er staan weer een aantal leuke activiteiten op het programma.

We beginnen met de Algemene Leden Vergadering op 18 maart in restaurant De Sniep, gevolgd door een lezing over snoeien door landschapsarchitect Eric Meijer. Aanmelden voor de lezing kan met het inschrijfformulier. Op 9 mei is de voorjaarsruilbeurs, zoals altijd bij Speelboerderij Het Buitenbeest. Vanwege ons gouden jubileum gaan we iets leuks doen voor de speelboerderij, wat we gaan doen is nog een verrassing.

Op 28 maart is wederom de actie Tegel eruit, plant erin bij de vestigingen van Intratuin. Omdat we niet voldoende vrijwilligers hebben doet onze afdeling dit jaar niet mee met deze landelijke actie.

We gaan 20 juni met 50 van onze leden een dagje met de bus naar Brabant. Te beginnen bij Oirschotgalerie, een bijzondere tuin met veel kunstobjecten. Na de lunch vertrekken we naar Roosendaal en bezoeken daar een aspergekwekerij en gaan natuurlijk proeven van de asperges. Daarna vertrekken we weer richting Zoetermeer. De excursie is alleen bestemd voor onze afdelingsleden, wanneer op 13 juni er nog plaatsen beschikbaar zijn is het mogelijk voor anderen om zich in te schrijven. Dit alles kan met het inschrijfformulier.