bekijk online

Algemene Leden Vergadering en Lezing over Snoeien

Tot onze spijt worden de Algemene Leden Vergadering en de lezing over snoeien van woensdag 18 maart geannuleerd i.v.m. de Corona maatregelen.

Het bestuur zal deze activiteiten alsnog laten plaatsvinden op woensdag 24 juni in restaurant De Sniep. Wij hopen dat wij iedereen dan in goede gezondheid alsnog zullen ontmoeten.

Tegel eruit Plant erin

Ook de actie Tegel eruit, Plant erin wordt geannuleerd.

Voorjaarsruilbeurs, 9 mei 2020, 13.00-15.00 uur

Wij hopen dat de voorjaarsruilbeurs op 9 mei gewoon door kan gaan en zouden het leuk vinden wanneer iedereen met veel planten komt en met veel planten weer naar huis gaat. De zaaiclub is al druk aan het zaaien.

Locatie:

Speelboerderij Het Buitenbeest
Voorweg 93
2715 NG Zoetermeer

De jaarlijkse voorjaarsruilbeurs wordt ook dit keer weer gehouden bij de Speelboerderij aan de Voorweg. Zoals altijd kunt u weer heesters en pollen meenemen van planten waarvan u denkt dat ze te groot worden. Ook als u zelf plantjes gezaaid heeft en u teveel heeft, kunt u het deze om te ruilen. Natuurlijk heeft de zaaiclub ook  weer de nodige eenjarigen gezaaid om mee te nemen voor een klein bedragje. Wie weet vindt u eindelijk het plantje dat u al jaren zoekt.

Kosten:

€ 0.50 per plant

Kosten lid:

Jubileum busreis naar Brabant, 20 juni 2020, 09.00 - 18.00 uur

Er is nog plaats genoeg in de bus, dus ga gezellig met ons mee.

Locatie:

Brabant, Oirschot en Roosendaal

Inschrijven voor de busreis kan via het inschrijfformulier. Klik hier voor de link.

Ter gelegenheid van het 50 jaar bestaan van de afdeling Zoetermeer wordt er voor de leden van de afdeling een busreis georganiseerd. We gaan de hele dag op pad. De reis is inclusief koffie/thee en lunch. Alleen voor leden van de afdeling Zoetermeer.

Meer info:

Om 9.00 uur vertrekken we vanaf de Mandelabrug, aan de kant van de wijk Driemanspolder, richting Brabant. Als eerste bezoeken we Theetuin De Galerie in Oirschot. Een meer dan bijzondere theetuin, waarin alle zintuigen geprikkeld worden en de smaakpapillen aan het werk mogen! Theetuin de Galerie biedt een bloemrijke omgeving, waar kunst en natuur elkaar ontmoeten. Kijk voor meer informatie naar https://oirschotgalerie.nl/. We lunchen bij de theetuin.

Na de lunch vertrekken we naar Roosendaal. Daar bezoeken we Aspergekwekerij Vos. https://aspergekwekerijvos.nl/ Na een rondleiding gaan we een kopje aspergesoep eten, eventueel nog wat winkelen in de winkel van de kwekerij en daarna weer richting Zoetermeer met de bus. We zijn dan tussen 17.00 en 18.00 uur weer terug bij de Mandelabrug.

Kosten niet leden:

€ 25.00 Alleen wanneer er na 13 juni nog plaatsen beschikbaar zijn.

Kosten leden:

€ 10.00

De excursie is alleen voor onze afdelingsleden. De afdeling zal het grootste deel van de kosten dragen, per deelnemer vragen wij een eigen bijdrage van € 10,00. Wanneer er op 13 juni nog plaatsen beschikbaar zijn in de bus dan kunnen leden één introducee uitnodigen totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. (maximaal 50 deelnemers). Introducees betalen € 25,00.